Yoga oefeningen voor Beginners | Yoga oefeningen en houdingen | Happy with Yoga

25
126

Yoga oefeningen voor beginners

Gratis Yoga Ebook:

Online Yoga cursus voor Beginners:

Yoga Blog:

Online Yoga lessen en cursussen:

Wil je starten met Yoga maar weet je nog niet precies wat je precies moet doen en hoe je het moet doen?

Probeer dan deze Yoga oefeningen voor beginners en kijk hoe het bevalt.

De Yoga beginners oefeningen in de video zijn makkelijk uit te voeren en het maakt echt niet uit hoe lenig je bent.

En als iets toch niet lukt, dan maakt dat ook niet uit. Start met wat je kan en bouw het stapje voor stapje vanaf daar op.

Je zal merken dat je door deze Yoga oefeningen voor beginners jezelf een stuk beter gaat voelen.

Zo helpen deze oefeningen onder andere tegen:

– Rugklachten

– Stress

– Pijn in de nek

– Spanningen in het lichaam

– Slapeloosheid

Daarnaast zal je merken dat je je door de oefeningen gewoon wat rustiger en kalmer gaat voelen en dat je meer kan genieten van de dingen om je heen.

Deze Yoga oefeningen voor beginners kunnen in het begin misschien was onwennig zijn, maar als je ze een aantal keer oefent zal je merken dat het al snel beter gaat.

Heb je vragen over deze Yoga houdingen voor beginners? Stel ze gerust hieronder en geef de video een like als je hem waardevol vond!

Groetjes,

Rolf & Mel

Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

source

25 COMMENTS

 1. Ben nu een week bezig met deze oefening omdat ik eerst deze onder de knie wil hebben voor ik verder ga, heb nog nooit iets met yoga gedaan dus ben helemaal vers! Echter heb ik een vraag: de oefening begint te landen maar ik heb zo'n pijn aan de knieën. Is dat normaal? Ik ben 55 jaar.

 2. net werkeloos en blijk overspannen te zijn. Nu is het een mooi moment om voor mezelf eens iets te doen. Dus als de kindjes naar school zijn ga ik lekker yoga doen. Dit ziet er goed uit, straalt veel rust en ontspanning uit. Ga zo mijn matje pakken en maar gewoon beginnen. zin in!!!! 🙂

 3. Denk ook dat ik dit ff ga doen
  Beter voor mijn conditie
  Ik zit op ballet en een meisje zei tegen me dat yoga me leniger maakt
  Zij doet het ook dus ik vind dit filmpje wel goed voor een begin

 4. Hoi, willen julllie meer beginners video's maken? Ik vind de variatie leuk maar na een paar weken deze oefeningen wil ik wel eens wat anders. Lekker kort, 5-10 minuten ofzo. Dank je alvast! Dies

 5. Leuke oefeningen Duidelijk .Ik wil het weer oppakken nadat rond jaar 2000 mijn evenwichtsorgaan beschadigd is en ik geen oefeningen meer kon doen .Vele oefeningen zal ik helaas niet kunnen doen ( cellen evenwichtsorgaan groeien net als hersencellen niet aan ) ,maar ik ga die oefeningen proberen die ik wel kan .Misschien ook een beetje improviseren .Kan toch geen kwaad ofwel ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here